DKGB

Billedresultat for scholz

 

Uniscrap A/S er 100% ejet af Scholz Holding GmbH.

Scholz Recycling AG & KG er en af de førende virksomheder inden for jern- og metalforarbejdning. Virksomheden, som har hovedsæde i Essingen, Sydtyskland blev grundlagt i 1872 af Poul Scholz. Virksomheden ledes i dag af familiens femte generation, Oliver Scholz. Scholz´slogan hedder “Kompetance i skrot”. Dette motto bygger på mange års erfaring, et omfattende markedskendskab og en formidabel evne til at finde innovative genbrugsmetoder og opbygge kundeorienterede processer.

Scholz Holding GmbH er i besiddelse af stort know-how inden for branchen, innovative ideer og derudover en stor passion for recycling, hvilket vore kunder til stadighed profiterer af.

Scholz´ kerneområde er genbrug af stål- og metalskrot. Scholz anvender kun det nyeste og mest moderne udstyr så som shredderanlæg, sakse, presser m.v. Scholz´kundeprofil omfatter alle både store industri- og mindre privatkunder. 

Scholz´ mange pladser gør det muligt at modtage skrot decentralt og en moderne bilpark sørger for, at logistikken fungerer. I stort omfang anvendes både tog- og skibstransport for at aflaste det europæiske vejnet. På den måde opretholder Scholz hele tiden et stort set gnidningsfrit materialeflow.

Recycling har vi mennesker “afluret” fra naturen. Naturen kender ikke til genbrugs- eller bortskaffelsesproblemer. Naturen er det perfekte kredsløb, som er baserer på recycling, og på dette grundprincip har Scholz bygget sin virksomhed. Derfor er alle afdelinger inden for Scholz koncernen  udstyrede med det sidst nye produktionsudstyr og er certificerede i overensstemmelse såvel lokale som globale standarder.

RETUR