DKGB

Skrothandler Kolding | Sælg dit Skrot i Kolding

Uniscrap A/S Kolding
Stålvej 6
6000 Kolding
Tlf: +45 76 33 99 00

Åbningstider:
Man - Tors 07.00-16.00
Fre 07.00-14.00

Uniscrap A/S skrothandler i Kolding er pladsen, som er knudepunkt for produktion og distribution af varer fra hele Danmark - med undtagelse af Nordjylland.

Uniscrap A/S råder over en 1200 tons Leimbach saks, som klipper både nyt og gammelt jern. Større konstuktioner og komplekse fraktioner skæres med skærbrænder og næbsaks til salgsklare varer. Yderligere er der et sorteringsanlæg til øl- og sodavandsdåser samt to anlæg til at presse metal i pakker. 

Det færdige stålskrot sendes for op mod 90% vedkommende med skib til destinationer i hele Europa, derfor råder vi over egne havnefaciliteter på Kolding Havn.

I Kolding har Uniscrap A/S også en kompetent metalafdeling, hvor alle typer af metal analyseres og sorteres med henblik på eksport til metalværker i hele verden.

Udover at betjene industrien og produktkthandlen, er der hos Uniscrap A/S i Kolding en markant handel med private og mindre håndværkere. Afdelingen ligger centralt i forhold til indfaldsvejene til byen og der findes særlige aflæsningsforhold, der tilgodeser leverancer i personbiler og mindre varebiler.