Ledige stillinger

Se stillingsopslag her

Logistikmedarbejder / eksport

Start: hurtigst muligt

Logistikmedarbejder/eksport

Til vores hovedkontor i Fredericia/Taulov, søger vi en dygtig kollega, der ønsker at indgå i en selvstændig stilling som logistikmedarbejder med primært fokus på disponering af eksportbiler.

Af mere konkrete arbejdsopgaver kan nævnes:

  • Oprettelse af kørselsordrer og booking af eksportbiler
  • Kontakt til kunder ifm. leverancer
  • Fragtprisaftaler med eksterne transportører
  • Indberetninger til Intrastat

Derudover skal du fungere som backup for handel og det øvrige team, dvs. assistere med oprettelse af kontrakter, fakturering, afregning og intern fragt.

Da vi er en lille organisation, vil du også skulle afløse ved generel ekspedition/vejning og andre ad hoc administrative opgaver.

Vi er et dynamisk team af engagerede medarbejdere, som for snart et år siden flyttede i nybyggede lokaler i Taulov Dryport, tæt på Fredericia. Afdelingen er præget af en uformel omgangstone og et glimt i øjet.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du har erfaring fra lignende opgaver. Du er ansvarsbevidst og interesseret i at udvikle og præge dine opgaver og arbejdsprocesser i en gunstig retning. Derudover er det vigtigt, at du er i stand til at kommunikere på engelsk, både skriftligt og mundtligt.

I øvrigt er du:

  • serviceminded og proaktiv
  • erfaren med IT
  • fleksibel og trives med en hverdag, der kan variere
  • struktureret og systematisk i tilgangen til dine arbejdsopgaver
  • god til at bevare overblikket i pressede perioder
  • positiv og udadvendt

Der er tale om en deltidsstilling på 26-30 timer pr. uge ekskl. frokost. Arbejdstimerne er placeret i åbningstiden 07:00-16:00 (fredag 14:00) på adressen Prinsessens Kvartér 6, 7000 Fredericia.

Send din ansøgning og cv til taulov@uniscrap.dk. Spørgsmål til stillingen kan rettes til Afdelingsleder Per Hvid Nielsen 21740639.

Uniscrap er med sine 4 afdelinger i Danmark en markedsledende miljøvirksomhed, der beskæftiger sig med genvinding af jern og metal. 
Vi udarbejder og løser individuelle opgaver, men tilbyder også komplette brancheløsninger til industri, håndværk, kommuner og affaldsselskaber. Vi har miljøgodkendte modtagestationer og oparbejdningscentre, og vi lægger samtidig stor vægt på at holde tæt kontakt med en række danske miljøvirksomheder, som har specialiseret sig på de enkelte affaldsområder således at vi hele tiden er opdateret på det pågældende område.

Uniscrap A/S har drevet genvindingsvirksomhed i Danmark siden 1858 og ejes i dag af en af verdens største genvindingsvirksomheder – Chiho Environmental Group, med base i Hong Kong.